"Ale żeś mu nakrzyczała. "
Fakt ulzyla sobie dziewczyna,na szczescie napisala moj nick malymi literami tak jak lubie
Cena położenia paneli podłogowych
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Cz 29 sty, 2015 20:03
Jeżeli ktoś ma problem z położeniem paneli to moja propozycja jest następująca;
7 Funtów za 1m2 wraz z oblistwowaniem. Zapomniałem dodać, że trzeba mnie dowieźć na miejsce pracy
7 Funtów za 1m2 wraz z oblistwowaniem. Zapomniałem dodać, że trzeba mnie dowieźć na miejsce pracy
warmenczyk
Bywalec
So 21 lut, 2015 20:14
witam
cena za polozenie metra kwadratowego £8.00
W ofercie mam rowniez listwy VOX, 40 kolorow, wiec juz mozna dopasowac do kazdej podlogi i podklad pod panele, XPS piankowy, 5mm gruby
pozdrawiam
cena za polozenie metra kwadratowego £8.00
W ofercie mam rowniez listwy VOX, 40 kolorow, wiec juz mozna dopasowac do kazdej podlogi i podklad pod panele, XPS piankowy, 5mm gruby
pozdrawiam
interior
Cześć, jestem tutaj nowy
N 03 kwi, 2022 16:26
Nawet dałoby radę samemu położyć. Są poradniki. Chociaż wiadomo z fachowcem zawsze bezpieczniej. Najważniejsza i tak jest kwestia samych paneli więc warto korzystać z zaufanego sklep internetowy z panelami podłogowymi czy panelami drewnianymi
ewcia82 napisał(a):Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji ile kosztuje położenie paneli podłogowych
Nawet dałoby radę samemu położyć. Są poradniki. Chociaż wiadomo z fachowcem zawsze bezpieczniej. Najważniejsza i tak jest kwestia samych paneli więc warto korzystać z zaufanego sklep internetowy z panelami podłogowymi czy panelami drewnianymi
montes
Rozkręca się
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3