Polski diagnosta MOT - opinie

Pt 30 maja, 2014 13:41

korzystał ktoś z usług polskiego diagnosty i robił tam MOT ?? jakieś opinie sugestie ??

Avatar użytkownika
Marek73
Bywalec

  • Posty: 128
  • Dołączył(a): Wt 03 wrz, 2013 18:54
  • Lokalizacja: Tyne and Wear

Pn 02 cze, 2014 14:01

diagnosta taki jak kazdy jezeli masz sprawny samochod to nie ma sie czego obawiac wiadomo na drobnostki mozna zawsze oko przymknac ale jezeli masz zamiar kombinowac z autem bo nie jest ze tak powiem zbyt sprawne albo szkoda ci kasy na naprawy to zmien samochod
bo to nie polska ze za flaszke przeglad podbijesz byle by auto chamulce mialo :D

jolinka15
Rozkręca się

  • Posty: 44
  • Dołączył(a): So 16 paź, 2010 14:36

Pn 02 cze, 2014 14:50

hamulce to chyba mam sprawne ;) chodzi mi o drobnostki bo wiem z autopsji że jeden kolo to nawet sprawdzał ciśnienie w kole zapasowym....dostałem parę priv i wiem że tam nie pojadę...dzięki za info i pzdr.

Avatar użytkownika
Marek73
Bywalec

  • Posty: 128
  • Dołączył(a): Wt 03 wrz, 2013 18:54
  • Lokalizacja: Tyne and Wear

Pn 02 cze, 2014 17:04

ja osobiscie mam dobre skojarzenia z polskim diagnosta :D i powiem szczerze ze az taki drobiazgowy to on nie jest wiadomo jezeli cos wymaga naprawde naprawy to nawet jezeli ma dostep do czesci zrobi to od reki we wlasnym warsztacie i to za niezbyt wygorowana kase a z drobnostkami zwroci uwage ze jest taki i owaki problem wiadomo ze nie bedzie na siebie bicza krecil i puszczal graty na swoja odpowiedzialnosc moge powiedziec ze facet jest rzetelny w tym co robi wiadomo nie kazdemu to przypadnie do gustu wiadomo stare przyzwyczajenia z kraju :D pozdrawiam ::wales

jolinka15
Rozkręca się

  • Posty: 44
  • Dołączył(a): So 16 paź, 2010 14:36

Wt 03 cze, 2014 13:08

Dzieki serdeczne za info.pzdr.

Avatar użytkownika
Marek73
Bywalec

  • Posty: 128
  • Dołączył(a): Wt 03 wrz, 2013 18:54
  • Lokalizacja: Tyne and Wear

Cz 05 cze, 2014 19:42

Czesc, ja robilam MOT w Sunniside garage i jestem zadowolona, przeglad przeszlam bez problemu, ze wszystkim mozna sie dogadac, jest tam polski mechnik w razie jak ktos nie zna jezyka, polecam

aga12
Cześć, jestem tutaj nowy

  • Posty: 1
  • Dołączył(a): Cz 05 cze, 2014 19:34

So 07 cze, 2014 18:55

Sprawnie i fachowo. Polecam :lol:

Avatar użytkownika
annpiorr
Bywalec

  • Posty: 226
  • Dołączył(a): So 14 kwi, 2007 12:35
  • Lokalizacja: Newcastle upon Tyne

Pt 07 kwi, 2017 08:14

jolinka15 napisał(a):ja osobiscie mam dobre skojarzenia z polskim diagnosta :D i powiem szczerze ze az taki drobiazgowy to on nie jest wiadomo jezeli cos wymaga naprawde naprawy to nawet jezeli ma dostep do czesci zrobi to od reki we wlasnym warsztacie i to za niezbyt wygorowana kase a z drobnostkami zwroci uwage ze jest taki i owaki problem wiadomo ze nie bedzie na siebie bicza krecil i puszczal graty na swoja odpowiedzialnosc moge powiedziec ze facet jest rzetelny w tym co robi wiadomo nie kazdemu to przypadnie do gustu wiadomo stare przyzwyczajenia z kraju :D pozdrawiam ::wales

Potwierdzam powyższe - jestem zadowolony.

Windermere
Cześć, jestem tutaj nowy

  • Posty: 1
  • Dołączył(a): Pt 07 kwi, 2017 07:59

Wyświetl posty nie starsze niż: Sortuj wg

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Powrót do MOTO UK