Szukam ginekologa w Rzeszowie

Polaków rozmowy na każdy temat, także humor i ciekawostki. Nie wiesz gdzie zacząć? Zacznij swój wątek tutaj.

Cz 07 lis, 2024 09:36

Cześć, szukam ginekologa w Rzeszowie, który ma bardziej nowoczesne podejście. Mam kilka problemów hormonalnych, które trzeba na bieżąco monitorować, więc chciałabym, żeby lekarz był na czasie z aktualnymi metodami leczenia. Może ktoś zna kogoś takiego?

pep
Bywalec

Cz 07 lis, 2024 12:28

Sama miałam podobny problem, bo też potrzebowałam monitorowania hormonów i regularnych badań. W Rzeszowie są gabinety, gdzie lekarze korzystają z nowocześniejszego sprzętu i mają różne opcje diagnostyczne. Warto zapytać przy rejestracji, czy lekarz specjalizuje się w diagnostyce hormonalnej i czy prowadzi pacjentki w dłuższym leczeniu. Może nie od razu znajdziesz tego jedynego specjalistę, ale jak znajdziesz kogoś z nowocześniejszym podejściem, to naprawdę warto, bo taki lekarz będzie na bieżąco z metodami leczenia. Dużą wiedzę i doświadczenie ma ta pani doktor https://ginekolog-rzeszow.pl/

malenka123
Bywalec