Szukam pomysłów na ciekawe wyjścia z dziecmi w Warszawie
• Strona 1 z 1
Cz 07 lis, 2024 12:24
Hej, szukam pomysłów na fajne miejsca dla dzieci w Warszawie, gdzie można spędzić z nimi kilka godzin, żeby się wybawiły i nie nudziły. Najlepiej, żeby były atrakcje dla różnych grup wiekowych, bo mam dzieci w wieku 3 i 8 lat. Byliśmy już w zoo i Centrum Nauki Kopernik, szukam czegoś nowego, żeby dzieciaki nie narzekały że "znowu tam idziemy". Dzięki za pomysły!
pep
Bywalec
Cz 07 lis, 2024 13:31
Może spróbuj wybrać się do jakiejś większej sali zabaw, nie wiem jak twoje dzieci, ale moje zawsze się tam świetnie bawią, jest sporo różnych atrakcji, od zjeżdżalni po baseny z kulkami. https://slu24.pl/pl/651_artykuly-sponso ... awie-.html W niektórych miejscach mają nawet takie sekcje dla starszych dzieci, więc może każdy znajdzie coś dla siebie. A tak poza tym, polecam też park linowy, jeśli macie ochotę na aktywność na świeżym powietrzu. Na przykład w Parku Bródnowskim jest taki, który przyciąga dzieci w każdym wieku. Jest tam tez fajny plac zabaw z trampolinami i tyrolką.
Milosz
Rozkręca się
• Strona 1 z 1